CLASS SCHEDULE

Monday
Time Class Duration Instructor
09:00 AM Buns N Guns 30mins Lithia
09:30 AM Six Pack 30mins Lithia
10:00 AM Cardio Drills 60mins Lithia
11:00 AM Boomers 60mins Angela
05:30 PM Trifecta 60mins Angela
06:30 PM Zumba 60mins Melissa Carias
Tuesday
Time Class Duration Instructor
09:00 AM Ripped 30mins Angela
09:30 AM Zumba 60mins Vanessa
10:30 AM Yoga 60mins Heather
05:30 PM Ripped 30mins Karen
06:00 PM Inferno Tabata 30mins Karen
06:30 PM Pilates 60mins Rachel
Wednesday
Time Class Duration Instructor
09:00 AM Pilates 60mins Taylor
10:00 AM Strong by Zumba 30mins Megan
10:30 AM Pump 30mins Megan
05:30 PM Piloxing 30mins Lithia
06:00 PM Certified Core 30mins Lithia
06:30 PM Strong by Zumba 60mins Emily
Thursday
Time Class Duration Instructor
09:00 AM Trifecta 30mins Angela
09:30 AM Zumba 60mins Jennifer
10:30 AM Yoga 60mins Tachi
05:30 PM Pilates 30mins Kim
06:00 PM Buns N Guns 30mins Kim
06:30 PM Zumba Toning 60mins Melissa C
Friday
Time Class Duration Instructor
09:00 AM Pilates 60mins Jennifer
10:00 AM Inferno Tabata 30mins Angela
10:30 AM Pump 30mins Angela
11:00 AM Boomers 60mins Angela
05:30 PM Zumba 60mins Vanessa
Saturday
Time Class Duration Instructor
08:30 AM Zumba 60mins Jennifer
09:30 AM Buns N Guns 30mins Angela
10:00 AM Six Pack 30mins Angela
10:30 AM Yoga 60mins Tachi
Sunday
Time Class Duration Instructor
10:00 AM Yoga 60mins Eleni/Tachi